Hacked By DsWeb19778

Klantenservice medewerker Belfast

Klantenservice medewerker Belfast
Employment Type : Permanent
Location : Ireland, Belfast
Salary : Competetive
Languages : Dutch
Required Experience : No

Advertiser Details

Name: Klantenser...

Posted: 2016-10-20

Language: Dutch...

 Onze mensen zijn de toekomst voor ons bedrijf. Dit is de reden waarom we tijd investeren in het werven en ontwikkelen van de juiste mensen. Je zult gaan werken in een snel veranderende omgeving en je zult je snel moeten kunnen aanpassen aan het bedrijf en de behoeften van de klant. Als deel van ons team zal ook jij invloed hebben in de manier van werken door middel van feedback en ideeën. Van onze mensen verwachten wij dat ze klant vragen en problemen op kunnen lossen op een vriendelijke en behulpzame manier.
Beschrijving


Verantwoordelijkheden:

    Hoog niveau van professionaliteit en klantservice vaardigheden
    Verantwoordelijk voor het oplossen van vragen van de klant via e-mail en telefoon
    Het behouden en promoten van een positieve houding door middel van het behalen van je productieve goals
    Alles altijd vertrouwelijk behandelen

Essentiële criteria:

    Vloeiend in woord en schrift in Engels en Nederlands
    Ervaringsspecialist – handig met MS Office, internet, goede kennis van PC gebaseerde internet en software applicaties en het willen leren van nieuwe software en hoe deze aan te passen.
    Verantwoordelijk voor resultaten – in staat zijn om te werken in een klant gefocuste omgeving met vaste targets voor afhandeltijden(van telefoongesprekken bijvoorbeeld) en klant tevredenheid die dagelijks moet worden behaald. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor wat je communiceert naar externe klanten (e-mail en telefonisch).
    Werken met anderen -  ervaring in werken in een team waarmee de hoogste kwaliteit standaarden worden behaald. Door middel van het nemen van een actieve rol wordt ervoor gezorgd dat de omgeving resulteerde in een fijne, productieve en professionele werkomgeving.
    Effectieve communicatie –  het overbrengen van precieze en effectieve informatie. Daarnaast moet je goede communicatie vaardigheden in verbaal als in schrift hebben.
    Planning en Organiseren – In staat zijn om te multitasken, plannen en organiseren.


Werkuren: Maandag-Zondag, roterende shifts


Belfast is de goedkoopste stad in het Verenigd Koninkrijk om te wonen en te werken; het is de hoofdstad van Noord Ierland en een dynamische en groeiende stad waar miljoenen worden geïnvesteerd voor de nieuwe generatie. Het toerisme is aan het opkomen, met nieuwe bezoekers die de humor, gastvrijheid, uitzichten en kwaliteit van het leven willen ontdekken. Noord Ierland is tevens de locatie voor vele HBO, Universal en BBC producties waaronder het enorm populaire Game of Thrones.


Verhuis Pakket (mocht het nodig zijn):

    Reisvergoeding
    Voorzien van accommodatie in hotel bij aankomst in het centrum van       Belfast
    Relocation class eerste dag
    Relocation support zolang het nodig is – assistentie bij bankrekening, verzekering etc.

Join News letters

Please enter the info below. We will send you updates on the latest jobs.

Recruiting Now